Produkter

Centralapparater

lares 4.0 16/40

lares 4.0 16/40/140/644

lares 4.0 är centralapparater för inbrott, brand, drift, temperaturövervakning och fastighetsautomation.
lares 4.0 har 8 ingångar och 2 utgångar, men kan byggas ut till 644 in- och utgångar.
Systemet är mycket flexibelt och anpassas för olika behov och önskemål

Centralapparater i plastkapsling

Centralapparat lares 4.0 wls 96
med inbyggd manöverpanel ergo

Centralapparat lares 4.0 wls 96
med trådbunden eller trådlös manöverpanel ergo

Centralapparat lares 4.0 wls 96 är trådlös plattform för säkerhet, brand och fastighetsautomation och finns med eller utan inbyggd manöverpanel.

lares 4.0 wls 96 har möjlighet till 96 trådlösa sektioner och 4 trådbundna sektioner samt 16 trådlösa utgångar och 2 trådbundna utgångar, fördelat på 32 radio tillbehör och 5 områden.

Manöverpaneler

ergo S

ergo S är en manöverpanel med touchknappar och en lättläst display. Manöverpanelen har inbyggd RFID- läsare som stödjer Ksenia-, Mifare- och NFC-brickor. Manöverpanelen finns i vitt eller svart utförande.

ergo M

ergo M är en robust manöverpanel med mekaniska knappar och en lättläst display. Manöverpanelen finns i vitt eller svart utförande.

Touchpaneler

ergo-T Plus / ergo-T

ergo-T är den senaste generationen av multi-touch kapacitiva manöverpaneler framtagna för att hantera larmsystemet, visa livebilder från IP-kameror och styra fastighetsautomation t.ex. temperaturövervakning, styra belysning mm.

Mobilapp

Appen lares 4.0 finns för Android och iOS och fungerar exakt likadant som touchpanelerna. Vilket förenklar handhavandet. Appen erbjuder även push- notiser.