System för säkerhet och fastighetsautomation

Integration med lares 4.0

lares 4.0 kan styra belysning, värme, kyla, ventilation, dörrar och andra system i fastigheten direkt via utgångar i systemet eller via andra system som KNX, plejd, Control 4, Crestron, RTI, Milestone Google Home och Alexa.
IP kameror oavsett fabrikat kan integreras i larmsystem lares 4.0.

Om man väljer en touchpanel ergo-T som manöverpanel kan du få livebilder från kameror att visas direkt i skärmen.

Framtiden säkrad

Med 1000 användare, 30 områden, 644 in- och utgångar är framtiden säkrad.
Snabb och smidig programmering via webbläsare eller app, ingen mjukvara eller portöppning behövs.

  • Drift
  • Brand
  • Nöddörrar
  • Passagesystem
  • IP-kamerorFastighetsautomation
  • Integration med KNX, C4, Crestron, Google Home, Alexa mm.
Sbsc
SSF 1014, larmklass 3

lares 4.0 är ny centralapparat från Ksenia. Med Ksenia´s nya molntjänst krävs ingen mjukvara för att programmera, man använder antingen en app eller en webläsare. En annan stor fördel med molntjänsten är att man inte behöver öppna några portar i router eller brandvägg, systemet är hela tiden uppkopplad mot molntjänsten vilket man även programmerar via.

Via en app kan systemet enkelt styras och övervakas med en surfplatta eller smartphone. Systemet finns i fyra storlekar (16, 40, 140 och 644 in/ut-gångar) och med eller utan radiomottagar

Larmsystem lares 4.0 är ett säkerhetssystem för villan och företaget som erbjuder mer än bara säkerhet. Med appen lares 4.0 kan användaren styra och se vad som händer i anläggningen. Alltifrån att se om anläggningen är till- eller frånkopplad, fjärrstyra en grind till att se bilder ifrån övervakningskameror. Centralapparaten lares 4.0 är moduluppbyggt, vilket innebär att det är enkelt att bygga ut systemet för nya behov.

lares 16/40/140/644
lares 16/40/140/644

Styr ditt hem via en röstassistent

Google Home
Alexa

lares 4.0 erbjuder möjlighet att styra lares 4.0 med Google Home och Alexa. Du kan t ex tända och släcka belysning, öppna och stänga dörrar och portar. Allt med hjälp av din röst.

Nu med stöd för Crestron och Control 4

Om Control 4

Control 4 är en ledande leverantör av personlig automatisering och kontrollösningar som gör att du kan styra nästan alla enheter i ett hem eller företag automatiskt. Control 4:s uppdrag är att leverera ett elegant och mer prisvänligt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi i ett enda rum eller i hela hemmet.

Om Crestron

Crestron är världsledande inom integrerade kontroll- och automationssystem och har funnits på marknaden i mer än 40 år. Det finns ett komplett utbud av innovativa produkter för smarta hem och offentliga miljöer.

Information om Crestron

Ladda ned broschyren och se mer av systemet