Säkerhet och hemautomation

lares 4.0 är ny centralapparat från Ksenia. Med Ksenia´s nya molntjänst krävs ingen mjukvara för att programmera, man använder antingen en app eller en webläsare. En annan stor fördel med molntjänsten är att man inte behöver öppna några portar i router eller brandvägg, systemet är hela tiden uppkopplad mot molntjänsten vilket man även programmerar via.

Via en app kan systemet enkelt styras och övervakas med en surfplatta eller smartphone. Systemet finns i fyra storlekar (16, 40, 140 och 644 in/ut-gångar) och med eller utan radiomottagare.

Larmsystem lares 4.0 är ett säkerhetssystem för villan och företaget som erbjuder mer än bara säkerhet. Med appen lares 4.0 kan användaren styra och se vad som händer i anläggningen. Alltifrån att se om anläggningen är till- eller frånkopplad, fjärrstyra en grind till att se bilder ifrån övervakningskameror. Centralapparaten lares 4.0 är moduluppbyggt, vilket innebär att det är enkelt att bygga ut systemet för nya behov.
lares 4.0 wls 96-IP
lares 4.0 paket

Nu med stöd för Crestron och Control 4

Control4 - Smarta hem lösningar

Om Control 4

Control 4 är en ledande leverantör av personlig automatisering och kontrollösningar som gör att du kan styra nästan alla enheter i ett hem eller företag automatiskt. Control 4:s uppdrag är att leverera ett elegant och mer prisvänligt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi i ett enda rum eller i hela hemmet.

https://www.canseda.se/sv/Control4/

Om Crestron

Crestron är världsledande inom integrerade kontroll- och automationssystem och har funnits på marknaden i mer än 40 år. Det finns ett komplett utbud av innovativa produkter för smarta hem och offentliga miljöer.

Information om Crestron

Handhavande manual

mer än bara säkerhet